Esteu planejant una visita? Consulteu els dies d'obertura del Museu

Museu del Ciment

La fàbrica de ciment Asland, situada al paratge del Clot del Moro, en el municipi de Castellar de n'Hug, va funcionar de 1904 fins a 1975. Les restes avui visibles encara posen de manifest l'espectacularitat d'un dels conjunts fabrils més increïbles de la industrialització catalana, emmarcat en un entorn natural singular. La fàbrica és actualment el Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug, un centre dinàmic que ens permet descobrir el primer conjunt industrial cimenter de Catalunya.

Jornada tècnica: La volta catalana

El Museu del Ciment i el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya organitzen els dies 28 i 29 de setembre la jornada tècnica "La volta catalana", per potenciar i donar a conèixer el valor patrimonial d’aquesta tècnica constructiva. Les jornades volen ser un espai de reflexió sobre la volta catalana com a cas paradigmàtic d’una tècnica tradicional vigent.

Celebració de l'Any Güell

El 2018 és l’Any Güell, la commemoració del centenari de la mort del mecenes d’Antoni Gaudí: Eusebi Güell Bacigalupi. Una ocasió única que el Palau Güell de la Diputació de Barcelona vol aprofitar per retre homenatge i reivindicar la figura del seu promotor, un personatge cabdal de la Barcelona i de la Catalunya del darrer terç del segle XIX i principi del XX.

Museu del Ciment Asland Paratge del Clot del Moro, s/n 08696 Castellar de n'Hug Tel: 93 825 70 37