UN MUSEU SEGUR PER ALS VISITANTS
Consulteu les mesures adoptades per la Covid-19

 

Museu del Ciment

La fàbrica de ciment Asland, situada al paratge del Clot del Moro, en el municipi de Castellar de n'Hug, va funcionar de 1904 fins a 1975. Les restes avui visibles encara posen de manifest l'espectacularitat d'un dels conjunts fabrils més increïbles de la industrialització catalana, emmarcat en un entorn natural singular.

Segueix-nos!

L'última o primera parada és la del Museu del Ciment al Clot del Moro. Els visitants poden gaudir d'una visita a l'antiga fàbrica, i amb el casc viuran una experiència única!! També tenim un joc de pistes ben entretingut pels infants! #museuciment #berguedà #castellardenhugSense pla per aquest cap de setmana en família al Berguedà? Gaudeix del trajecte de l’antic Tren del Ciment, que dura aproximadament 20 minuts, el realitza una locomotora dièsel amb quatre cotxes que tenen una capacitat per a 25 viatgers cadascun. 🚃✋ Té un recorregut de 3,5 quilòmetres i para a les 4 següent estacions:La Pobla de LilletLa Pobla centreJardins ArtigasClot del Moro#TrenDelCiment ... See MoreSee Less

Berguedans i berguedanes!

Aprofiteu el 2x1 d'aquest cap de setmana de confinament comarcal per descobrir una joia patrimonial com és la fàbrica Asland! I els menors de 16 ho tenen gratuït!

Us ho perdreu??

#berguedà #patrimoni #territori #cultura #història #castellardenhug

Museu del Ciment Asland Paratge del Clot del Moro, s/n 08696 Castellar de n'Hug Tel: 93 825 70 37