El Museu del Ciment ofereix un nou joc de descoberta de l’antiga fàbrica adreçat a les famílies

El Museu del Ciment Asland de Castellar de n’Hug, seu del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), obrirà temporada amb la proposta d’un nou joc de descoberta de l’antiga fàbrica com a activitat per a famílies.

 

Els continguts didàctics estan adaptats al públic infantil i giren entorn de la producció del ciment: què és, com s’obté i per a què serveix.

 

El fil conductor de l’activitat és la recerca del tresor del Cofre d’Asland, que els follets de la fàbrica, els clinquerons i les clinquerones, s’han endut. La tasca dels infants serà explorar el Museu amb l’ajuda d’un mapa i buscar els follets, que els faran preguntes sobre el ciment i la fàbrica i, si les responen correctament, podran recuperar el tresor perdut. En acabar l’activitat, els infants es podran endur un petit record de la seva experiència i la seva visita.

 

Des del Museu del Ciment Asland s’ha creat aquest joc amb l’objectiu que nens i nenes puguin aprendre sobre la visita de forma lúdica i significativa. L’activitat s’ha concebut amb referents sense estereotips i amb valors inclusius.

 

 

 

 

 

 

Utilitzem 'cookies' pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les 'cookies', segons es descriu en la nostra política de galetes, Més informació: política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies